dcsimg

Om webbplatsen

Energimyndigheten ansvarar för webbplatsen Energikunskap.

Energimyndigheten är en statlig myndighet som arbetar för ett hållbart energisystem som är tryggt, konkurrenskraftigt och har låg negativ påverkan på hälsa, miljö samt klimat.

Energimyndighetens huvudwebbplats är energimyndigheten.se.

Så behandlar Energimyndigheten personuppgifter.

Innehåll

Använd gärna materialet på vår webbplats. Vill du använda dig av materialet på din egen webbplats förespråkar vi att du länkar till oss, på så sätt får läsaren alltid den senaste uppdaterade versionen. Väljer du att använda vårt material på annat sätt går det bra, förutsatt att källan anges. Materialet ska då återges i oredigerat skick så att det inte kan missuppfattas eller misstolkas.

De bilder vi har på webbplatsen är upphovsrättsligt skyddat material och får inte användas för annat bruk utan tillåtelse.

Externa länkar

Alla länkar till externa webbplatser öppnas i samma fönster i webbläsaren. Filer öppnas i nytt fönster.

Tillgänglighet för våra besökare

Energimyndigheten arbetar för att vår information ska vara tillgängliga för så många som möjligt av våra besökare. Vi diskuterar gärna vilka åtgärder vi kan genomföra för att det ska bli möjligt. Detta gäller dock inte språköversättningar. Kontakta webbredaktionen.

Talande webb

Talande Webb är ett hjälpmedel som gör att webben talar. Talande Webb läser upp webbsidor och pdf-filer, markerar den text som läses upp, sparar uppläst tal som mp3 och ger dig möjlighet att använda läslinjal eller skärma av för att hålla fokus på det du läser.

Talande Webb är gratis för dig som användare.

Här kan du läsa mer om hur Talande webb fungerar. 

För att komma igång och använda Talande Webb ska du börja med att ladda ner Talande Webb-programmet. Det tar inte många minuter och du behöver inte göra några installationer. Spara bara filen där du vill ha programmet och kör den för att starta.

Postadress:

Statens Energimyndighet
Box 310
631 04 Eskilstuna
Tfn: 016 - 544 2000
Fax: 016 - 544 2099

E–postadress: regist...@energimyndigheten.se

Organisationsnummer: 202 100-5000

Registreringsnummer för mervärdesskatt: SE 202 100-500001

Dela med andra:
Skapad: 2018-05-25  |  Ändrad: 2015-10-05
Kontakt: Energikunskap 016-544 20 00
Sök i vår faktabas